Wednesday , February 1 2023

Brad Pitt, prima aniversare după divorţul de Angelina Jolie. Cum a petrecut actorul

Celebrul actor Brad Pitt şi-a sărbătorit împlinirea vârstei de 53 de ani fără Angelina Jolie şi fără copii, după ce în urmă cu câteva luni cei doi au divorţat.
brangelina

Se pare că Brad Pitt a petrecut alături de prietenii apropiaţi, actorul nu şi-a văzut copiii de ziua lui. Celebrul actor şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 18 decembrie printr-o simplă masă cu prietenii.
“Brad Pitt şi-a sărbătorit ziua de naştere bucurându-se de o cină liniştită în compania unor prieteni vechi, apropiaţi. Brad se străduieşte să nu facă vâlvă şi plănuieşte să nu se afle în lumina reflectoarelor până când nu este finalizat divorţul şi custodia copiilor. Nu l-a interesat să-şi sărbătorească ziua de naştere în vreun restaurant celebru.”, a declarat un apropiat de-al actorului.
Brad Pitt a avut permisiunea să-şi viziteze copiii în cadrul unor vizite supravegheate de când Angelina Jolie a intentat divorţul în septembrie şi se crede că vedeta nu i-a văzut în ziua aniversării sale, conform mediafax.
“Brad nu va face nimic care să interfereze cu lupta pentru custodie şi nu doreşte să apară în ipostaze cum că şi-ar da întâlniri romantice sau că participă la petreceri. Atenţia sa în prezent este de a se concentra pe sine şi pe a-şi reconsolida relaţia cu copiii săi.”, a mai povestit apropiatul lui Brad Pitt.
spynews.ro

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …