Tuesday , November 28 2023

Brad Pitt este figurant în filmul cu care Angelina Jolie debutează ca regizor

Brad Pitt face parte dintre figuranţii care joacă în filmul cu care iubita sa, actriţa Angelina Jolie, debutează ca regizor, potrivit contactmusic.com.
Filmările pentru lungmetrajul regizat de Angelina Jolie, o poveste de dragoste dintre un sârb şi o musulmană, au început în Ungaria, în octombrie.
O sursă apropiată echipei de producţie a declarat revistei Us Weekly: “Angie l-a angajat (pe Brad Pitt, n.r.)”. Însă alte detalii legate de rolul lui Brad nu au fost dezvăluite.
Filmul regizat de Angelina Jolie, a cărui acţiune prezintă povestea de dragoste dintre un soldat sârb şi o femeie musulmană, la începutul războiului din Bosnia (1992-1995) şi felul în care conflictul le-a influenţat relaţia, a stârnit controverse în această ţară.
Astfel, femeile care au fost violate de soldaţi sârbi în timpul războiului din Bosnia (1992 – 1995) i-au transmis Angelinei Jolie să nu le expună poveştile traumatizante, după ce în presa locală s-a vehiculat ştirea potrivit căreia filmul actriţei americane va prezenta povestea de dragoste dintre o musulmană care se îndrăgosteşte de violatorul ei, un sârb. Din acest motiv, celebra actriţă a întâmpinat dificultăţi în obţinerea autorizaţiei de filmare, aceasta fiindu-i mai întâi acordată, apoi anulată şi din nou acordată.
Angelina Jolie, care este ambasadoare a bunăvoinţei din partea Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU (UNHCR), a anunţat că va regiza şi va juca într-un film a cărui acţiune se petrece în timpul războiului din Bosnia (1992 – 1995), într-o declaraţie dată publicităţii, în luna august, de UNHCR.

Vezi si

Ozzy Osbourne: Am cancer, dar dacă voi putea face un ultim concert voi fi fericit

Ozzy Osbourne a dezvăluit că medicii i-au găsit o tumoare la coloana vertebrală, în timpul …