Monday , February 26 2024

Brad Pitt, apariție de senzație, îmbrăcat în fustă la premiera filmului “Bullet Train”

Brad Pitt a fost o apariție la lansarea celui mai nou film al său, “Bullet Train”, din Berlin. Pe covorul roșu, actorul de 58 de ani a îmbrăcat o fustă maro.

Apariția publică a lui Pitt este una dintre cele mai îndrăznețe ținute pe care le-a purtat vreodată. Într-o fustă până la genunchi, ușor asimetrică, o jachetă maro și o cămașă roz, în ținuta ce pare din in, actorul a părut complet diferit față de alte apariții ale sale de pe covorul roșu, când este perfect tuns și îmbrăcat într-un costum făcut pe comandă. A completat ținuta cu bocanci masivi, lanțuri la gât și ochelari de soare și și-a expus tatuajele de pe picioare.

În “Bullet Train”, filmul regizat de David Leitch, Brad Pitt interpretează rolul unui asasin cu numele de cod Ladybug. Din distribuția filmului mai fac parte și Sandra Bullock, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Logan Lerman, Michael Shannon, Zazie Beetz și Bad Bunny.

Filmul „Bullet Train” a fost inițial programat să fie lansat în aprilie 2022, însă mai multe motive l-au făcut să întârzie, acum urmând să fie lansat pe data de 5 august. Acțiunea filmului se petrece în mare parte într-un tren de mare viteză, care circulă din Tokyo în Morioka, în care se află cinci asasini. Există doar câteva opriri între aceste stații, care fac imposibilă fuga. Între timp, aceștia își dau seama că au aceeași misiune, deoarece toți merg după aceeași servietă de argint, ajungând ulterior să colaboreze pentru a afla cine este în spatele planului.

Vezi si

Premiile Cesar 2024: Filmul “Anatomie d’une chute”, şase trofee. Lista câștigătorilor

Lungmetrajul “Anatomie d’une chute”, regizat de Justine Triet, a fost marele câştigător al galei de …