Wednesday , February 1 2023

Botezul prințesei Charlotte. Imagini emoționante, lângă frățiorul său, prințul George

charlotte-george

Prinţesa Charlotte, în vârstă de nouă săptămâni, a fost botezată, duminică, într-o ceremonie religioasă privată.
charlotte reginaMica prinţesă a fost însoţită şi de tatăl său, prinţul William, şi de fratele său, prinţul George, care va împlini doi ani pe 22 iulie. Acesta din urmă a purtat o cămăşuţă cu mâneci scurte şi o pereche de pantaloni scurţi roşii, această ţinută fiind asemănătoare aceleia purtate de tatăl său, prinţul William, în 1984, atunci când acesta din urmă a mers la spital pentru a-l vedea pentru prima dată pe prinţul Harry, fratele său mai mic, care abia se născuse, scrie Mediafax. Imaginile au fost postate pe pagina de facebook The British Monarchy.
charlotteLa ceremonia religioasă au fost invitate doar 21 de persoane, inclusiv regina Elizabeth a II-a Marii Britanii şi soţul ei, ducele de Edinburgh, părinţii ducesei Catherine, Carole şi Michael Middleton, sora şi fratele acesteia, Pippa şi James Middleton, dar şi prinţul Charles de Wales, tatăl prinţului William, şi soţia acestuia, ducesa de Cornwall. De la ceremonie a lipsit, însă, prinţul Harry, fratele mai mic al prinţului William, care se află în prezent în Africa.
 

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …