Saturday , December 3 2022

Botezatu: "Mi-e dor sa mananc un mic si sa ma plimb cu bicicleta". Designerul isi spala hainele la mama sa si adora cofetariile comuniste

botezatu

Reprezentant de seama al high-life-ului bucurestean, Catalin Botezatu nu prea se mai simte in lumea mondena chiar ca pestele in apa. Cu toate acestea, stie ca el nu-si mai apartine sie insusi, ci publicului sau, iar de dragul publicului adopta un comportament de elita, de care, insa, se mai debaraseaza, din cand in cand.
Conduce masini scumpe, poarta haine semnate de cei mai tari designeri internationali, se rasfata in vacante luxoase si iese numai in restaurante si cluburi de fite, iar pe strada este recunoscut, la fiecare pas. Si, desi se impaca bine cu celebritatea, designerul are si momente in care si-ar dori sa treaca drept un necunoscut: “Vreau sa ma imbrac neglijent si sa ma duc sa ma plimb cu bicicleta, in parc. Dar nu pot, pentru ca, la fiecare doi pasi, ma opreste cineva, ma roaga sa fac o poza. Si nu poti refuza pe nimeni. O data m-am camuflat, dar am fost recunoscut dupa voce. Am fost intrebat daca nu sunt “domnul Botezatu” si evident ca am zis ca eu sunt. Mi-e foarte dor sa ma duc sa mananc un mic la terasa, fara sa fiu aratat cu degetul :”Ia uite-l, ma, si pe ala”. Asa ca nu se poate”, a povestit Bote, pentru WOWbiz.ro.
Cu toate acestea, desi multi cred ca se lafaie cu servitor si ca mananca numai mancaruri de fite, designerul nu si-a uitat originile si nici nu a dat uitarii traditionalismul: “Am cateva case, dar nu ma simt bine in nici una. Cel mai bine ma simt prin hoteluri si prin avioane, pe unde umblu eu tot timpul.  Eu am o relatie apropiata cu parintii mei, mama vine aproape in fiecare zi la atelier, si imi aduce mancare, iar tata se ocupa de proprietatile mele. Le demoleaza, le mobileaza, le redecoreaza. El este destul de bolnav, are probleme cu inima, dar nu poate sa stea locului. Munceste intruna. Eu sunt innebunit dupa dulciuri, si am cateva cofetarii in Bucuresti, unde merg mereu. Din alea vechi, comuniste, dar care fac niste prajituri mama-mama”, a mai spus Bote.
De altfel, designer-ul nici macar nu are curaj sa-si duca hainele fine la curatatorii de specialitate, cea care se ocupa indeaproape de acest aspect fiind chiar mama lui, mereu dornica sa fie alaturi de fiul ei, chiar daca acesta nu mai este un adolescent.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …