Thursday , February 2 2023

Botezatu il pune la punct pe Maruta: Pe mine nu ma intereseaza ce e intre el si Andra

botezatu-anda adam

După ce Cătălin Măruţă a declarat că nu crede că între Anda Adam şi Bote e o relaţie, designerul îi dă replica prezentatorului tv.
Cătălin Botezatu i-a transmis lui Măruţă că nu îl priveşte ce relaţie are cu Anda Adam. Creatorul de modă a spus că pe el nu-l interesează cum îşi petrece timpul Măruţă, motiv pentru care ar trebui să se poarte în consecinţă.
Pe lângă asta, după un şir lung de declaraţii venite din partea lui Bote, iată că, în sfârşit, acesta spune că îi doreşte binele Biancaăi Drăguşanu şi speră să fie fericită cu Victor Slav.
“Din respect pentru cei care mă comentează, nu o să-i atac, dar mi-aş dori ca acest respect să fie reciproc. Nu se poate spune că am avut răutăţi la adresa Biancăi, am susţinut-o chiar şi în momentele în care ea nu a ştiut. Cât îl priveşte pe Măruţă, nu e treaba lui dacă relaţia mea e credibilă sau nu şi nici nu pot fi acuzat că mi-am dorit răzbunare, atât timp cât eu nu o iubesc pe Bianca. Noi am rămas prieteni şi atât! Eu cu Anda am o relaţie de opt luni de zile şi vă asigur că niciunul dintre noi nu ne dorim răzbunare”, a declarat, pentru “ring”, Cătălin Botezatu.
“Îl respect pe Măruţă şi nu mă interesează ce e între el şi Andra. Eu şi Anda le dorim binele Biancăi şi lui Victor. Mă jur pe sănătatea mea, pe cariera mea şi pe mama mea că vreau ca Bianca să fie împlinită şi o sfătuiesc să nu mai aplece urechea la răutăţi”, a adăugat Botezatu.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …