Thursday , November 30 2023

Botez in familia regla britanica: Printul George este crestinat. Ceremonia se desfasoara in stricta intimitate

printul george

Familia regală britanică s-a pregătit pentru unul dintre cele mai importante momente din istoria sa, cel al Botezului noului vlăstar, prinţul George. William şi Kate au hotărât ca evenimentul să se desfăşoare în strictă intimitate, departe de publicul larg.
La trei luni de la apariţia sa pe lume, micul prinţ George va fi botezat. Ceremonia se va desfăşura într-un cadru extrem de restrâns, la cererea părinţilor lui, Kate şi William.
Toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură botezul micului prinţ care va avea loc în capela Palatului St. James, acolo unde a avut loc ceremonia funerară a prinţesei Diana. Alegerea acestui loc a fost un dar făcut de Kate soţului său, în amintirea mamei acestuia.
Prinţul va purta un costumaş din satin şi dantelă, inspirat de rochiţa de botez a prinţesei Victoria din 1841. Modelul a fost purtat de-a lungul vremii de 60 bebeluşi regali. Slujba religioasă va fi oficiată de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, şi va începe la 15.00, ora locală.
La creştinarea micului moştenitor al Tronului Marii Britanii vor participa regina Elisabeta şi prinţul consort Philip, prinţul Charles şi Camilla, părinţii prinţesei Kate, precum şi prinţul Harry şi cumnaţii Pippa şi James. După ceremonie, va avea loc o recepţie intimă la Clarence House.

Vezi si

Jennifer Lopez lansează în februarie primul său album din ultimii 10 ani, “This is Me… Now”

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult-așteptatul album “This Is Me…. Now”, primul său …