Monday , December 5 2022

Bote a petrecut la Cannes cu Mel Gibson şi Jodie Foster

Aflat la Cannes, unde este invitat de către unul dintre sponsorii Festivalului de Film, Cătălin Botezatu a participat la premierele a trei filme derulate în timpul evenimentului. Una dintre apariţiile sale a fost alături joi seară, alături de Valeria Marini, la premiera filmului The Beaver.
De asemenea, Bote s-a aflat printre vedetele invitate la petrecerea organizată pe luxosul iaht Octopus, ce aparţine lui Paul Allen, co-fondatorul Microsoft. La aceeaşi petrecere s-au mai aflat Jude Law, Mel Gibson, Jodie Foster, Jane Fonda, Sean Penn, dar şi mulţi alţi actori.
Până duminică, Bote va avea regim de VIP, asigurat de unul dintre sponsorii festivalului, ceea ce presupune cazarea într-un hotel de lux, elicopter la dispoziţie 24 de ore din 24 cu ajutorul căruia se va putea deplasa între Monte Carlo, Nisa, Saint Tropez şi Cannes, dar şi invitaţii la petreceri cu circuit închis.
În zilele următoare, designerul roman va avea propriul show de modă la hotelul Ritz Carlton, unde va prezenta în faţa unui public select cea mai nouă colecţie a sa, Black Gold.
“Sunt încântat să fiu invitat pentru a doua oară, de Chivas Regal la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes, în adevărate condiţii de VIP. Sunt onorat să calc pe red carpet alături de cei mai celebri actori ai lumii”, a declarat Cătălin Botezatu. (sursa: Libertatea)

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …