Tuesday , May 28 2024

Boris Johnson s-a logodit și se pregătește să devină tată

Premierul britanic Boris Johnson devine tată. Partenera lui Boris Johnson, Carrie Symonds, a anunțat sâmbătă că este însărcinată și va naște la vară. Și asta nu e tot: cei doi s-au și logodit, în contextul în care până acum formau primul cuplu necăsătorit care locuia în reședința prim-ministrului.

Și, în timp ce pentru ea va fi primul copil, pentru Boris Johnson, care a mai fost căsătorit o dată, ar fi al cincilea. Sau chiar al șaselea, ar spune gurile rele, din moment ce există zvonuri că actualul premier ar mai avea un copil dintr-o relație extraconjugală.

În vârstă de 31 de ani, Carrie Symonds este cea mai tânără parteneră a unui premier britanic din ultimii 173 de ani. Symonds, în vârstă de 31 de ani, s-a bucurat de o carieră politică de succes, lucrând ca parte a echipei de campanie care a ajutat la realegerea lui Johnson, în 2012, în funcția de primar al Londrei.

Ultima dată când un copil a venit pe lume în timpul unui mandat de premier a fost în 2010, când soția lui David Cameron, Samantha Cameron, a născut-o pe fiica lor Florence.

Vezi si

Cannes 2024: Filmul ”Anora”, regizat de Sean Baker, a câştigat trofeul Palme d’Or. Lista câștigătorilor

„Anora”, o dramă amuzantă și emoționantă despre o tânără dansatoare exotică care se implică în …