Friday , December 2 2022

Bonus anti-Cruduta: Becali ii da lui Costea 10.000 de euro sa stea departe de ea

Despărţirea dintre Daniela Crudu şi Mihai Costea a făcut un om fericit: Gigi Becali. “Asta îl stoarce de sevă, îl termină ca fotbalist”, explica patronul stelist în perioada în care cei doi erau împreună.
La primul meci ca titular după despărţirea oficială de asistenta TV, Costea a avut o prestaţie senzaţională şi a fost omul meciului cu Gloria Bistriţa, în care a reuşit o dublă. Becali este convins că “Nilă” va continua evoluţiile de excepţie pentru Steaua în cazul în care va sta departe în continuare de brunetă.
Ca să fie sigur că acest lucru se va întîmpla, Gigi l-a anunţat pe Costea, mai în glumă mai în serios, că este gata chiar să recompenseze financiar despărţirea.
“Stai departe de ea până la finalul sezonului, să luăm campionatul şI ai 10.000 de euro de la mine, în plus faţă de prima de titlu. O să joci titular şI o să ajungi golgheterul echipei dacă o uiţi. Iar dacă ajungem în grupe în Liga Campionilor îţI măresc şI salariul”, a fost ademenit Mihai Costea, care a asigurat că oricum nu se mai gîndeşte la împăcare.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …