Sunday , August 14 2022

Bono (U2) a dezvăluit că a aflat abia la 40 de ani că are un frate vitreg

Bono, solistul trupei U2, a dezvăluit că are un frate vitreg, de existenţa căruia nu a ştiut nimic zeci de ani. Starul irlandez a vorbit în emisiunea Desert Island Discs de la BBC Radio 4 despre moartea subită a mamei sale, pe când el avea 14 ani, şi despre relaţia tensionată cu tatăl său.

Bono (62 de ani), pe numele său real Paul Hewson, a afirmat că a descoperit existenţa fratelui său vitreg în 2000, pe când avea 40 de anicând a aflat că tatăl său a avut o relaţie extraconjugală.

Cântăreţul a afirmat că este “împăcat” cu această situaţie după ce a vorbit cu tatăl său, Bob, care nu i-a spus niciodată mamei sale adevărul în legătură cu această chestiune.

“L-am întrebat dacă a iubit-o pe mama, iar el mi-a zis că da. Şi l-am întrebat cum de s-a putut întâmpla aşa ceva, iar el mi-a răspuns: ‘Se poate’ şi mi-a zis că a încercat să îndrepte lucrurile. Nu îşi cerea scuze, ci doar spunea că acestea sunt faptele şi că este împăcat cu asta”, a povestit Bono.

Cântăreţul a vorbit despre “rupturi” în casa familiei sale în urma morţii mamei. El a afirmat că după ce tatăl său a murit la vârsta de 75 de ani, în 2001, el i-a cerut iertare în timpul unei vizite la o capelă din Franţa.

“Nu era nimeni acolo, am aprins o lumânare, m-am aşezat în genunchi şi am spus doar: ‘Uite, îmi pare rău că nu am fost acolo pentru tine, ai trecut prin multe şi te rog să mă ierţi. După aceea, am simţit o eliberare”, a mai spus el. (Agerpres)

Vezi si

Actrița Anne Heche a murit la o săptămână după accidentul rutier 

Actrița americană Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, nu și-a recăpătat cunoștința după …