Thursday , May 26 2022

Bono, gelos pe popularitatea lui Matt Damon, care s-a mutat în satul lui irlandez în pandemie

Bono, solistul celebrei trupe irlandeze U2, a fost foarte uimit de popularitatea lui Matt Damon în Irlanda, după ce vedeta de la Hollywood a locuit acolo în timpul pandemiei Covid-19, scrie music-news.com.

Actorul a rămas în orașul de coastă Dalkey – în apropierea casei lui Bono -, locuind mai multe case care fuseseră rezervate pentru a filma pelicula The Last Duel înainte ca producția să fie suspendată din cauza restricțiilor coronavirusului.

După ce a fost fotografiat la o plajă cu o geantă cumpărată din magazinul local SuperValu, Matt a devenit imediat foarte iubit de localnici. Bono a fost șocat să descopere că nu mai e el vedeta din Dalkey, declarând: „Eu stau aici de 30 de ani. Și vine acest …(”f ** ker”, în original) și în nici 3 luni devine rege în Dalkey! Incredibil…!”, scrie sursa, citată de HotNews.

„Au apărut niște poze cu el având o pungă de plastic SuperValu în care pare să ducă niște cutii de bere și dintr-o dată toată lumea îl adoră. Are toată credibilitatea pe care unii dintre noi sunt incapabili să o realizeze vreodată. Este iubit! Cred că urmează să-i facă și o statuie! Sunt foarte enervat de chestia asta. Nu sunt deloc fericit”, a mai spus Bono.

 

Vezi si

Regizorul Luc Besson, achitat în dosarul în care era acuzat de viol

Curtea de Apel din Paris a confirmat marți decizia de clasare a cauzei, pronunțată în …