Friday , April 12 2024

Bono, gelos pe popularitatea lui Matt Damon, care s-a mutat în satul lui irlandez în pandemie

Bono, solistul celebrei trupe irlandeze U2, a fost foarte uimit de popularitatea lui Matt Damon în Irlanda, după ce vedeta de la Hollywood a locuit acolo în timpul pandemiei Covid-19, scrie music-news.com.

Actorul a rămas în orașul de coastă Dalkey – în apropierea casei lui Bono -, locuind mai multe case care fuseseră rezervate pentru a filma pelicula The Last Duel înainte ca producția să fie suspendată din cauza restricțiilor coronavirusului.

După ce a fost fotografiat la o plajă cu o geantă cumpărată din magazinul local SuperValu, Matt a devenit imediat foarte iubit de localnici. Bono a fost șocat să descopere că nu mai e el vedeta din Dalkey, declarând: „Eu stau aici de 30 de ani. Și vine acest …(”f ** ker”, în original) și în nici 3 luni devine rege în Dalkey! Incredibil…!”, scrie sursa, citată de HotNews.

„Au apărut niște poze cu el având o pungă de plastic SuperValu în care pare să ducă niște cutii de bere și dintr-o dată toată lumea îl adoră. Are toată credibilitatea pe care unii dintre noi sunt incapabili să o realizeze vreodată. Este iubit! Cred că urmează să-i facă și o statuie! Sunt foarte enervat de chestia asta. Nu sunt deloc fericit”, a mai spus Bono.

 

Vezi si

Primul episod din saga lui Kevin Costner despre Vestul american, în avanpremieră la Cannes

Kevin Costner va prezenta în avanpremieră mondială, în afara competiției, la cea de-a 77-a ediție …