Sunday , May 22 2022

Bomba! Bianca Slav a facut avort de Sf. Dumitru, la o luna dupa nunta

bianca-victor

La sfarsitul lunii septembrie, Bianca i-a jurat iubire vesnica lui Victor Slav, iar destinul a facut sa ramana insarcinata. In mod absolut inexplicabil, insa, acum a decis sa avorteze, a aflat cancan.ro.
“Imi doresc copii! Sunt fericita!”, acestea au fost cuvintele Biancai Slav imediat dupa ce s-a casatorit cu Victor Slav.
Cat adevar a fost in aceste vorbe, doar roscata stie, si asta pentru ca decizia pe care a luat-o in aceasta sambata, chiar de Sfantul Dumitru, pare sa o contrazica total.
La doar o luna de la cea mai frumoasa zi din viata lor, momentul care ar fi trebuit sa-i apropie si mai mult – venirea pe lume a unui copil – s-a incheiat cum nu se poate mai rau, cu un chiuretaj. Sarcina era abia la inceput – avea numai 5 saptamani si era in evolutie!
Din motive doar de ei stiute, Bianca si Victor au mers impreuna sambata la un spital din Capitala si Bianca si-a facut un chiuretaj. Procedura a avut loc in jurul pranzului, `ntre orele 12.00 si 14.00,  in zi de sarbatoare – cea a Sfantului Dumitru.
Imbracata in negru din cap pana in picioare si cu ochii acoperiti cu ochelari fumurii, ea a sperat sa treaca neobservata.
A fost internata intr-o rezerva speciala, timp de doua ore, cat s-a realizat chiuretajul. Dupa terminarea operatiei, Bianca a achitat suma de 7 milioane de lei.

Vezi si

Ed Sheeran a devenit tată a doua oară. Soția lui a născut o fetiță

Ed Sheeran (31 de ani) este tată de fată din nou. El a anunțat vestea …