Wednesday , December 7 2022

BOMBA: Andreea Mantea si Stefan Stan s-au despartit

Toată lumea aștepta să îi vadă în fața altarului, pentru a-și uni destinele, însă la câteva săptămâni după ce s-au logodit, Ștefan Stan și Andreea au hotărât să-și spună ”adio”. Conform apropiaților artistului, relația lor nu mai mergea în ultima vreme, cuplul hotărând să se despartă.
Erau frumoși, se iubeau și plănuiau să devină soț și soție. Însă destinul le-a rezervat altceva lui Ștefan Stan și Andrei Mantea.
”Ștefan și Andreea nu mai sunt împreună de luni, de când s-au întors în țară. Fuseseră plecați într-un mic concediu. Nu se mai înțelegeau de ceva vreme și au hotărât că este mai bine să se despartă”, ne-a declarat un prieten de-al artistului.
Ruptura intervine la doar puțin timp după ce ”Vocea României” o ceruse de soție pe prezentatoarea Kanal D. Se întâmpla la începutul lunii când Ştefan Stan i-a pregătit o surpriză iubitei lui, pusă la cale alături de prieteni, dar şi de cei care trebuiau să le fie naşi, Cristian Popescu Piedone şi soţia lui.
Ştefan Stan aşteptat-o pe brunetă la restaurant, i-a oferit un buchet superb de flori şi a îngenuncheat în faţa ei, cu un  superb inel de logodnă. Emoţionată, Andreea a spus “Da!”. “E jumătatea veţii mele. Au fost foarte multe momente frumoase până acum în relaţia noastră. Dar acesta este unul important”, declara Andreea Mantea.
libertatea.ro

Vezi si

A murit Kirstie Alley, actrița cu trei premii Emmy din comedia „Uite cine vorbește” și din sitcomul „Cheers”

Actrița Kirstie Alley, câștigătoare a trei premii Emmy și care a jucat în filme cunoscute, …