Wednesday , September 22 2021

Bob Odenkirk, starul din „Breaking Bad”, spitalizat de urgență după ce s-a prăbușit la filmările de la „Better Call Saul”

Bob Odenkirk a fost dus de urgență la spital, marți, după ce s-a prăbușit pe platourile de la „Better Call Saul”, a confirmat pentru E! News o sursă apropiată producției. Bob primește în prezent tratament medical în urma acestui incident.

Potrivit TMZ, citat de filmnow, starul în vârstă de 58 de ani filma o scenă cu alți colegi din distribuție în California. Bob s-a prăbușit brusc și a fost imediat înconjurat de cei din echipă.

Actorul din „Nobody” a fost transportat la un spital din apropiere, după ce colegii au chemat ambulanța, au declarat surse din poliție.

Odenkirk filmează în prezent al șaselea și ultimul sezon al serialului „Better Call Saul”.

Bob Odenkirk a debutat la Hollywood ca scenarist pentru Saturday Night Live și a jucat mai târziu cu David Cross în serialul de comedie Mr. Show. A apărut și în „The Post” și „Little Women”. Bob a primit patru nominalizări la premiul Emmy la categoria „Cel mai bun actor principal într-un serial dramatic” pentru rolul din „Better Call Saul”, în care a debutat în februarie 2015. Seria este un spinoff al „Breaking Bad”.

Bob are doi copii cu soția sa, Naomi Yomtov. Actorul a jucat recent în „Nobody”.

Vezi si

Ed Sheeran, adevărul inconfortabil despre galele americane de premiere a artiștilor: „Pline de ură”

La câteva zile de la gala MTV VMA 2021, Ed Sheeran a vorbit despre aceste …