Thursday , September 23 2021

Bob Dylan nu se duce la ceremonia Premiilor Nobel. Altcineva va canta o melodie de-a lui

dylan

Bob Dylan, laureatul Premiului Nobel pentru Literatura, a confirmat ca nu va participa la ceremonia de decernare a distinctiei, care va avea loc sambata, la Stockholm. Pentru eveniment a scris insa un discurs, ce urmeaza a fi prezentat de altcineva, scrie presa straina.
Pana in acest moment, nu se stie cine va transmite mesajul sau, anunta LA Music Blog.
Se stie insa ca o alta artista, Patti Smith, va interpreta o melodie de-a lui Dylan. Aceasta a fost abordata inca din septembrie de organizatorii evenimentului, pentru a urca pe scena de la Stockholm. Artista alesese o melodie, dar intre timp, dupa ce s-a anuntat castigatorul Nobelului pentru Literatura, a decis sa cante o piesa de-a lui Dylan, informeaza Rolling Stones.
Melodia aleasa este “A hard rain”, una dintre cele mai frumoase piese ale lui Dylan, dupa cum a declarat Patti Smith.
Cantareata a declarat ca il asculta pe Dylan de cand era adolescenta, “de jumatate de secol, ca sa fiu exacta”.
“Nu am anticipat ca voi canta un cantec de-al lui Bob Dylan in 10 decembrie, insa sunt foarte mandra sa fac asta”, a mai spus artista.
Cat despre medalia si diploma pe care Dylan trebuie sa le primeasca, acestea vor fi inmanate la o data care nu a fost stabilita inca, au declarat organizatorii evenimentului de sambata.
Dupa anuntul ca Bob Dylan a castigat Nobelul pentru Literatura, in octombrie, artistul nu a reactionat timp de doua saptamani. Ulterior, acesta a explicat tacerea, afirmand ca a fost “mut de uimire”.

Vezi si

Iohannis, fotografie cu Sorinel Puștiu și familia acestuia la New York

Cântărețul de manele Sorinel Puștiu a avut o surpriză de zile mari seara trecută în …