Tuesday , May 28 2024

Bianca, surprinsa cu Cristea in miez de noapte

bianca-cristea

Bianca Drăguşanu promitea cu ceva zile în urmă să dea uitării totul şi să înceapă o nouă viaţă. Mai mult decât atât, roşcata a spus că nu mai vrea să audă de Adrian Cristea şi că e dispusă să facă orice pentru a-i recâştiga încrederea soţului.
BIANCA DRĂGUŞANU se pare că una zice şi alta face. Dacă pe la emisiuni susţinea sus şi tare că fotbalistul Adrian Cristea a dezamăgit-o şi nu vrea să mai audă de el, iată că în viaţa reală lucrurile stau cu totul altfel. Seara trecută, Bianca împreună cu buna ei prietenă Vica Blochina au mers la un restaurant pentru a lua cina.
Surpriză însă! Ce să vezi şi să nu crezi! La doar câteva minute a ajuns şi Adrian Cristea, scrie Spy News. Probabil vă aşteptaţi ca Bianca să fii făcut o criză de nervi şi să fii plecat. Sursele noastre spun însă altceva. Vica s-ar fi retras pentru a-i lăsa pe cei doi să converseze. La rândul lor Bianca şi fotbalistul au stat feriţi şi au discutat. Despre ce? Acest lucru doar cei doi ştiu. Cu siguranţă Victror nu o să fie prea încântat, iar divorţul dintre cei doi este mai mult decât iminent.
 
 

Vezi si

Cannes 2024: Filmul ”Anora”, regizat de Sean Baker, a câştigat trofeul Palme d’Or. Lista câștigătorilor

„Anora”, o dramă amuzantă și emoționantă despre o tânără dansatoare exotică care se implică în …