Sunday , September 24 2023

Bianca si Victor, vacanta de vis pe iahtul de 2 milioane de euro al nasilor

bianca dragusanu la plaja

Bianca Dragusanu si Victor Slav se pregatesc de vacanta! Ei urmeaza sa plece intr-un sejur in Croatia, pe un iaht de doua milioane de euro, alaturi de nasii lor, Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo!
Dupa escapada din Turcia, de ziua iubitului ei, Bianca Dragusanu a prins gustul vacantei si vrea sa plece, din nou, de data aceasta pe o perioada mai lunga, de doua saptamani.
Nicoleta Luciu i-a pus finei sale iahtul la dispozitieAstfel, roscata a acceptat invitatia Nicoletei Luciu, viitoarea sa nasa, sa mearga impreuna cu Victor pe iahtul sotului ei, Zsolt, in Croatia! Aici, cei doi vor avea conditii dintre cele mai bune, mai ales ca ambarcatiunea este una de lux si l-a costat pe Csergo nu mai putin de doua milioane de euro!
“Bianca si Victor vor sta intr-una din cabinele cele mai mari, care este amenajata super si este destinata invitatilor speciali! Apoi, in timpul zilei, cand vasul se va deplasa in diverse locuri din apropierea Dubrovnik-ului, Dragusanu poata face plaja pe punte si se poate delecta cu cele mai bune licori racoritoare! In ceea ce-l priveste pe Victor, el va sta, probabil, mai mult cu Zsolt si amandoi vor incerca sporturile nautice, intrucat este sezonul si zona se preteaza! In plus, daca vremea va fi frumoasa, cei patru vor putea ajunge chiar si in Muntenegru, unde iahtul poate ancora fara probleme!”, a povestit pentru WOWbiz.ro o prietena a Biancai.
wowbiz.ro

Vezi si

O actriță din Brazilia, cu origini românești, acuzată că și-a înșelat mama cu 150 de milioane de dolari, moartă după ce a căzut de pe o clădire

  O autoproclamată cântăreață și actriță din Brazilia, cu origini românești, acuzată că și-a înșelat …