Sunday , December 4 2022

Bianca si "printul" Cristea isi fac planuri de nunta. Vezi cine le va fi nas

Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea au dezvăluit intr-o emisiune TV detalii despre planurile lor de nunta. Mai mult, ei ştiu deja cine le vor fi naşii de cununie.
Adrian Cristea a mărturisit la CANCAN TV de la Kanal D că, dacă Bianca ar rămâne însărcinată, acesta nu ar fi unul dintre motivele determinante ca să facă nuntă. “Nu ne forţează nimeni şi nu o să forţăm noi lucrurile. Când o să simţim, o să spunem, că nu ne ascundem de nimeni şi nu facem nimic rău sau… când o să simţim, o să fie”, a spus fotbalistul.
Intrebati daca isi doresc o nunta mare, Bianca a raspuns: “Mre, frumoasă şi ca în basme. Trei zile şi trei nopţi”, a dezvăluit Adrian Cristea. “Voi deveni regină, de fapt, acum sunt prinţesă. Apoi voi deveni regină.
Cei doi au dezvăluit cine a acceptat să le fie naş de cununie. “Avem onoarea ca domnul Florian Walter să accepte acest lucru, patronul lui U Cluj”, a spus Adrian Cristea. “Mi-a spus chiar dânsul că vrea să-mi fie naş şi normal că am acceptat cu plăcere”, a mărturisit fotbalistul.
Bianca a mărturisit că are multe defecte. “Unul este că am foarte mare încredere în oameni. Îmi deschid sufletul în faţa cui nu trebuie. Sunt poate prea sensibilă uneori. Adi nu mă face să plâng. Am plâns de fericire. Şi de dor am plâns, dar nu i-am spus niciodată lucrurile astea. El nu ar recunoaşte dacă a plâns, pentru că e bărbat. Adi mi-a făcut o declaraţie încât am plâns imediat. Nu mai îmi amintesc ce mi-a spus atunci, au fost multe detalii, a fost în cadrul unei împăcări. Vorbele lui spuse din suflet m-au făcut să plâng”, a mărturisit Bianca la CANCAN TV de la Kanal D.

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …