Friday , December 2 2022

Bianca le-a spus prietenelor ca se desparte de Cristea de la finalul lui 2011: "I'm back in business!"

Fostul manechin planuia sa renunte la relatia cu “Printul” inca de la sfarsitul anului trecut, dar a asteptat pana acesta a calcat stramb pentru a avea un pretext.
Adrian Cristea s-a sarutat in club cu o tanara recunoscuta pentru usurinta cu care cedeaza in fata barbatilor, iar la cateva zile distanta Bianca Dragusanu l-a parasit. Tandemul cauza-efect nu functioneaza insa in aceasta situatie. Persoane din anturajul Biancai sustin ca fosta asistenta TV era decisa sa se desparta de fotbalistul Universitatii Cluj inca de la finalul anului trecut. Desi au petrecut sarbatorile impreuna si lasau impresia unui cuplu foarte fericit, intre cei doi s-a produs o ruptura totala. Bianca a vrut initial sa puna capat relatiei chiar inainte de intrarea in 2012, cand si-a sunat prietenele si le-a spus triumfatoare “I’m back in business!”, o replica foarte cunoscuta, care poate avea sensuri multiple in cazul ei.
Bianca si-a expus in continuare planurile: “O sa il las pana cand pleaca in cantonament, la mijlocul lui ianuarie”. Apoi se pare ca s-a sfatuit cu amicele ei si a ajuns la concluzia ca e mai bine sa astepte pana in momentul in care Cristea va calca stramb. Cum jucatorul a “comis-o” chiar cu o seara inainte de a merge in Antalya cu echipa, Bianca si-a putut duce la bun sfarsit planul.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …