Wednesday , July 24 2024

Bianca il face praf pe Victor Slav, dar recunoaste ca e vinovata si ea. Marturisiri incredibile

bianca-victor

Bianca Drăguşanu a făcut mărturisiri incredibile despre scurta căsătorie cu Victor Slav. Roşcata a recunoscut că mariajul cu Victor s-a stricat la doar două săptămâni de la căsătorie. Situaţia s-a agravat înainte de Sărbători, când au existat tensiuni de care “în mare parte” se face vinovată chiar ea, a mai spus fosta asistentă tv.
Bianca Drăguşanu a vorbit în cadrul emisiunii “Un show păcătos” despre motivele care au dus la separarea de Victor Slav. Fosta asistentă a lui Dan Capatos a subliniat faptul că mariajul ei a fost compromis încă de la început, după ce a descoperit că soţului ei îi era dor de fosta sa iubită, Anda Adam.
“Relaţia mea cu Victor a fost compromisă de la început. La două săptămâni de la nuntă, am avut discuţii din cauza sms-urilor dintre Victor cu Anda Adam, care nu au fost discutate şi dezbătute. Pe mine m-au afectat aceste mesaje şi mi-au afectat şi căsnicia. Din mesaje reieşea că le era foarte dor unuia de celălalt. Eu am fost foarte afectată de aceste mesaje. Din acel moment, relaţia dintre noi a început să se defecteze. După cum vedeţi, căsătoria noastră a fost compromisă de la început.
Vreau să fac curat în jurul meu. Nu vreau să dau în soţul meu, dar nicio femeie nu pleacă de bine de acasă. Nu vreau să-l jignesc, pentru că este omul pe care l-am iubit. Din momentul în care ne-am căsătorit, eu nu i-am mai greşit soţului meu. Victor şi Anda Adam voiau să fugă împreună. Când am aflat şi când am văzut acele mesaje, am avut o ieşire nervoasă şi din acel moment totul a fost distrus. Eu nu i-am controlat niciodată telefonul soţului meu, dar în acea zi am avut o presimţire şi i-am luat telefonul. Când am văzut mesajele, din impuls, i-am cerut să divorţăm. Am arătat că sunt supărată şi asta s-a văzut atunci când am acceptat glumele făcute de Morar şi Buzdugan referitoare la Adi de faţă cu Victor.
Relaţia noastră s-a stricat la 2 săptămâni de căsătorie şi de atunci au existat doar reproşuri şi tensiuni. De atunci, am început să ne separăm treptat. Şi înainte de Crăciun au existat tensiuni, de care în mare parte mă fac vinovată. Aş putea spune că am acţionat uneori pentru că am fost provocată. Consider că Victor nu trebuia să se comporte aşa cu mine, consider că a avut o atitudine greşită faţă de mine atunci când m-a anunţat prin intermediul televizorului că divorţează de mine. Nu ar fi trebuit să apară la televizor şi să mă îngenuncheze la televizor. Am rămas surprinsă că a avut această atitudine, m-am simţit agresată şi lovită. Dar meritam asta pentru felul în care m-am purtat. Vreau să mă înţelegeţi că trec printr-o situaţie grea, la care nu mă aşteptam.
Nu vreau să joc rolul de victimă, dar nu mă pot lăsa jignită şi umilită. Nu Victor m-a umilit, ci eu singură m-am umilit prin atitudinea pe care am avut-o. Nicio femeie nu pleacă însă de bine. Nu vreau să-şi imagineze nimeni că el stătea în dormitor şi eu mi-am aruncat hainele pe geam şi am fugit din casă. Cred că avem nevoie să discutăm faţă în faţă despre aceste lucruri. Mi se pare lipsă de respect să trebuiască să-i transmit prin intermediul televizorului că vreau să-l văd. Nu suport să fiu supusă unor presiuni. Înainte de Revelion, stabilisem cu Victor să divorţăm. Atunci, cred că a fost a patra sau a cincea oară când vorbeam despre divorţ.
Dacă Victor vrea divorţul, eu i-l acord. Cea mai frumoasă perioadă pe care am trăit-o cu Victor a fost în luna ianuarie a anului trecut. Alături de Victor, am trăit cele mai frumoase şi cele mai sincere sentimente. M-am căsătorit crezând că făcând acest pas totul se va contura în favoarea noastră, am crezut că toată această neîncredere şi gelozie vor dispărea. Ne-am căsătorit pentru că ne-am iubit. Am crezut că făcând acest pas pot construi lucruri şi pot salva relaţia. Atâta timp cât între noi au existat reproşuri şi îndoieli, nu a mai fost cazul.
Cu toate astea, pot spune că ne-am chinuit unul pe celălalt, am încercat să salvăm aparenţele şi să facem totul pentru căsnicia noastră. Victor m-a căutat şi după Revelion pentru că între noi există sentimente puternice. Această relaţie nu se mai poate numi relaţie din momentul în care 4 zile stai la distanţă şi 1 te vezi.
Soţul meu nu locuia cu mine, venea şi pleca atunci când avea el chef. Eu nu ştiam unde este el atunci când nu era cu mine. Când îl intrebam, îmi spunea: «Află». Au existat perioade când eu îl sunam şi avea telefonul închis, dispărea şi nu-mi răspundea. Relaţia mea cu Victor este una toxică. Cea mai bună soluţie pentru mine şi Victor este divorţul. Căsătoria este o simplă foaie”, a declarat Bianca în cadrul emisiunii “Un show păcătos”.
click.ro

Vezi si

Un mineral care conține molecule de apă, descoperit în eșantioanele aduse de pe Lună de sonda chineză Chang’e-5

Oamenii de știință dintr-o echipă chineză au identificat, într-un eșantion adus de pe Lună de …