Friday , June 14 2024

Bianca este platita regeste. Castiga 25.000 de euro pe luna din patru contracte

bianca

Bianca Drăguşanu a pus mâna pe cele mai grase contracte de imagine care au transformat-o într-una dintre cele mai bine plătite vedete de la noi. Lunar, ea va încasa în jur de 25.000 de euro, din patru joburi care pentru care a semnat la sfârşitul acestui an.
La începutul acestei luni, Bianca a semnat cu televiziunea Antena Star (fostă Antena 2), unde va prezenta o emisiune în care le învaţă pe fetele obişnuite cum să ajungă nişte dive.
Noua slujbă îi aduce o leafă de 16.000 de euro. Al doilea contract a fost definitivat săptămâna trecută, cu o clinică de chirurgie estetică, pe o perioadă de trei ani.
Pentru că a devenit un etalon de frumuseţe, medicul respectiv a apelat-o, iar pentru suma de 5.000 de euro pe lună roşcata îi va face publicitate şi va fi prezentă la toate evenimentele organizate de el.
Al treilea contract este cel semnat cu clubul Bellagio, unde ea va fi PR. Acolo, soţia lui Victor Slav şi-a luat angajamentul să fie prezentă la toate party-urile, va aduce cântăreţi, va organiza evenimente, inclusiv cele de modă. Cel din urmă contract, deşi datează de câteva luni, este cel cu atelierul de modă.
Bianca Drăguşanu a avut deja prima prezentare de modă duminica trecută, în cadrul evenimentului Bucharest Fashion Week, iar rochiile pe care le va vinde îi vor aduce alte mii de euro în buzunar. Astfel, după un calcul aproximativ, Bianca Drăguşanu îşi îngroaşă conturile cu 25.000 de euro lunar, fiind una dintre vedetele cel mai bine plătite.
click.ro

Vezi si

China plasează cronometre deasupra toaletelor într-un loc turistic cheie

Un oraș chinez a instalat cronometre deasupra toaletelor dintr-un important loc turistic pentru a asigura …

error: