Sunday , December 4 2022

Bianca Dragusanu s-a logodit cu Victor Slav in Sambata Mare

bianca-slav

Bianca este in culmea fericirii! Iubitul ei, Victor Slav, i-a daruit in Sambata Mare un inel de aur, semn ca prezentatorul de la meteo are ganduri serioase de casatorie.
Surse din preajma roscatei sustin ca Slav a surprins-o pe roscata in momentul in care i-a spus ca are un cadou special pentru ea, si mai ales atunci cand a deschis cutiuta in care era bijuteria. “Nici nu se gandea ca Victor o sa-i dea un inel de logodna, mai ales ca nu au vorbit deloc pe tema asta acasa! In plus, intamplator sau nu, in acea zi, nu au rezervat nicio masa la restaurantul lor preferat, asa cum fac de obicei, astfel ca Bianca nu banuia ce va urma! A ramas extrem de surprinsa si, in prima faza, nu a schitat niciun gest! Apoi, a realizat ce se intampla si a sarit in bratele lui Victor”, a povestit pentru WOWbiz.ro o prietena a roscatei!
Dupa ce a acceptat inelul de logodna de la iubitul ei, Dragusanca l-a pus imediat pe deget si l-a sarutat pe Slav cu patima! Apoi, au sarbatorit momentul ca doi indragostiti si, la final, i-a daruit si ea un cadou special! “Nu stiu daca s-au gandit la casatorie, daca au stabilit ceva in acest sens, cert este ca ei se iubesc si nu este exclus ca, anul viitor, sa ajunga si in fata Ofiterului Starii Civile! Deocamdata, Bianca poarta inelul cu mandrie si le spune apropiatilor ca bijuteria are o semnficatie si o istorie aparte”, a mai declarat prietena vedetei.

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …

One comment

  1. Cind un barbat ofera cadou un inel , asta nu inseamna in mod obligator ca este inel de logodna. Poate sa insemne un simbol de pretuire. Numai tabloidele dau o astfel de semnficatie unui ine. Daca nu au vorbit despre casatorie, asta inseamna ca nu este inl de logodna. Nucred ca Slav este chiar asa legat la ochi inci numai dupa citeva luni sa se gindeasca la insuratoare. A stat cu Anda Aam 7 ani si nu au pus problema casatoriei – mai lasati-ne voi tabloide cu speulatiile voastre.