Saturday , November 26 2022

Bianca Dragusanu revine pe micul ecran. Ea va fi asistenta lui Pepe in emisiunea "Splash! Vedete la apa!"

bianca

Bianca Drăguşanu se va afla, începând de astăzi, împreună cu toată echipa de la “Splash! Vedete la apă!”, într-un cantonament de două săptămâni în Bacău, unde vor începe filmările pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii-concurs.
După o pauză de un an şi jumătate, de când a plecat de la “Un show păcătos”, Bianca Drăguşanu va fi din nou asistentă într-o emisiune TV.
Interzisă de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), care nu a permis ca roşcata să aibă un show la Antena Stars, din cauza scandalurilor în care a fost implicată, iată că fosta soţie a lui Victor Slav revine în forţă.
Ea va fi, alături de Roxana Ionescu, asistenta lui Pepe, cel care va prezenta şi cea de-a doua ediţie a concursului “Splash! Vedete la apă!”.
Începând de astăzi, Bianca se va afla într-un cantonament de două săptămâni, în Bacău, acolo unde vor începe filmările pentru emisiunea mai sus-menţionată, şi va primi un onorariu de 10.000 de euro.
Potrivit unei persoane apropiate roşcatei, cu câteva zile înaintea acestei deplasări, ea a colindat magazinele şi şi-a înnoit garderoba, nu de alta, dar întoarcerea sa pe sticlă va trebui să fie una spectaculoasă.
Printre cei 30 de concurenţi se află şi Daniela Crudu, fosta colegă şi prietenă a Biancăi. Astfel, cele două vor avea ocazia să se întâlnească zilnic şi să reînnoade “lanţul de iubire” ce s-a rupt odată cu divorţul roşcatei de Victor Slav.
libertatea.ro
 

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …