Monday , January 17 2022

Bianca Dragusanu, internata de urgenta si operata. Victor Slav, alaturi de ea la spital

bianca-victor

Bianca Dragusanu a ajuns de urgenta, duminica dupa-amiaza, la Spitalul Floreasca, dupa un accident stupid la piciorul stang. Diva e in aceste momente in sala de operatie unde e supusa unei interventii chirurgicale care va dura peste 40 de minute, conform wowbiz.ro.
Azi, Bianca s-a intors de la Vama Veche, unde a participat la show-ul “Poftiti, va rog”. Surse din preajma roscatei sustin ca, odata ajunsa acasa, ea s-a impiedicat de un umeras si a cazut. “Bianca roia sa isi faca un pic de curatenie prin casa si, intr-un moment de neatentie, a calcat pe un umeras si s-a taiat groaznic la piciorul stang, culmea exact in zona in care avea o operatie facuta recent! Initial, a simtit numai o durere cumplita, insa, cand s-a uitat la picior, a apucat-o groaza! Il avea sfasiat si i se vedea carnea vie, pentru ca taietura era de aproximativ sapte centimentri lungime si doi centimetri adancime! A simtit ca moare de durere si a sunat imediat la Salvare”, a spus o prietena de-a divei.
In acest moment, vedeta se afla la Spitalul Floresca in sala de operatii. “Medicii i-au administrat cateva calmante, ca sa ii atenueze durerea, apoi, au si programat-o pentru o interventia chirurgicala, intrucat taietura este foarte urata si operatia anterioara ii este facuta ferfelita! Era imposibil sa se mai astepte”, a povestit aceeasi prietena, care sustine ca Bianca va trebui sa stea 40 de minute pe mainile doctorilor.
In tot acest timp, langa ea a fost Victor Slav, care a si ramas la clinica pentru a astepta rezultatul operatiei si sa vada ce ii trebuie divei pe perioada spitalizarii.

Vezi si

Prinţul Harry vrea din nou protecţie din partea poliţiei atunci când intră în Marea Britanie

Prinţul Harry a lansat o acţiune în justiţie pentru a putea beneficia de protecţie din …