Friday , December 2 2022

Bianca Dragusanu, idila cu Olaroiu Jr?

Se pare că între cei doi s-a înfiripat deja o idilă de toată frumuseţea, iar Oli junior şi-a luat inimia în dinţi şi a trecut la acţiune.
El a invitat-o, joi, pe roşcată la meciul Steaua-Spartak Trnava, de pe Arena Naţio­nală.
Cei doi îndrăgostiţi au stat la sectorul VIP şi au atras atenţia spectatorilor pentru că, spun martorii, s-au giugiulit non-stop.
Contactat telefonic de Click, Dani s-a fâstâcit şi a spus iniţial că el nu a fost joi la meci şi că nici nu o cunoaşte pe Bianca.
“O ştiu pe Bianca doar de la televizor, nu o cunosc încă personal. Nu merg la meci niciodată cu femei!”, a spus Juniorul, care însă s-a dat singur de gol, postându-şi pe contul de Facebook o fotografie cu el chiar de la faţa locului, făcută probabil chiar de Bianca.
La rândul ei, Bianca pare să-l agreeze pe tânărul Olăroiu, pe care-l ţine în tatonări şi cu care iese toată ziua la restaurant şi la film.
“Cu Dani ies la restaurant şi la film, dar întotdeauna într-un grup de amici comuni. Noi doi suntem amici de câteva luni bune. Oricum, nu-mi pun problema vârstei când mă cuplez cu cineva. În ceea ce priveşte o posibilă relaţie cu el, niciodată să nu spui niciodată! Acum sunt singură, mi-e foarte bine aşa”, ne-a declarat Bianca.
La 23 de ani, fiul lui Cosmin Olăroiu, Daniel Antonio, este un adevărat „aspirator” de vedete.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …