Thursday , March 30 2023

Bianca Dragusanu, gafa cu repetitie in direct

bianca-bfw

Emoţiile care au încercat-o pe Bianca Drăguşanu la lansarea colecţiei “Fire of my heart”, prezentată la Bucharest Fashion Week se pare că nu au părăsit-o nici după eveniment. Într-o convorbire telefonică la emisiunea lui Dan Capatos, vedeta a făcut două greşeli de exprimare destul de grave, folosind expresia pleonastică “în spatele culiselor”.
Bianca Drăguşanu a încercat să explice la “Un show păcătos” care au fost motivele izbucnirilor ei de la Bucharest Fashion Week, unde şi-a certat modelele că i-ar strica rochiile, dar şi pe soţul ei că ar fi abandonat-o în mijlocul acestor pregătiri.
În verva explicaţiilor, roşcata a făcut o greşeală destul de mare, în direct, folosind de două ori expresia “în spatele culiselor”, formulare pleonastică deoarece cuvântul “culise” desemnează “spațiul scenic situat în spatele decorurilor, de unde se intră în scenă”.
“Am reacţionat aşa pentru că eram foarte agitată, n-am făcut nici o repetiţie. Înainte de o prezentare de genul ăsta, nimeni nu se comportă civilizat, se întâmplă şi lucruri imprevizibile, se rup fermoare, se descos rochii, unele fete nu le-au probat înainte. Ceea ce s-a văzut în spatele culiselor (sic) a fost ceea ce am trăit şi simţit eu”, şi-a explicat Bianca atitudinea la emisiunea “Un show păcătos”.
“Cred că a fost un eveniment reuşit, ceea ce s-a întâmplat în spatele culiselor a fost din cauza agitaţiei şi a fost munca oamenilor”, a continuat ea.
libertatea.ro

Vezi si

„Papa Balenciaga”, o fotografie editată cu ChatGPT, ar putea fi primul caz celebru de dezinformare în masă al AI

După ce o fotografie falsă cu Papa Francisc îmbrăcat într-o geacă albă de lux, marca …