Monday , September 26 2022

Bianca, cu fata umflata de plans dupa o intalnire nocturna cu Victor

bianca

Roscata a plecat la Paris pentru shopping, dar acolo s-a intalnit cu fostul iubit, Adi Cristea. Amandoi au petrecut cateva zile impreuna, iar acest lucru a fost fatal casniciei ei cu Victor Slav.
Imediat cand a revenit in tara, au inceput problemele pentru Bianca. Dupa certuri televizate, Bianca a dat ochi in ochi cu Victor in noaptea de miercuri spre joi, dar lucrurile n-au mers prea bine pentru ea. “A ajuns acolo extrem de tarziu. A sunat la interfon si se ruga de Victor sa o lase se urce in casa. Era nervoasa, gesticula. Ea a urcat, dar cand a coborat avea fata umflata toata, era plansa.”, a spus unul dintre paparazzii care au urmarit-o pe Bianca.
Bianca a iesit ravasita de acolo, tremura de nervi, cu catelul in brate si a incercat sa plece. I-a fost greu sa scoata masina din parcare si nici nu a vrut sa stea de vorba cu nimeni.
La nici 10 minute, Bianca s-a intors si imediat a aparut afara si Victor Slav. El parea degajat, relaxat si chiar a stat de vorba cu paparazzii. “Sunt niste probleme. O sa ma duc cu ea, la ea acasa. Sunt niste probleme cu aia de la Antena”, a spus Victor, pesemne ca Bianca ar fi sanctionata de cei din trustul Intact care probabil si-ar fi dorit exclusivitate pentru acest subiect.
wowbiz.ro

Vezi si

Băncile din Danemarca împart pături pentru a-şi ajuta angajaţii să facă faţă temperaturilor scăzute din biro­uri

Băncile daneze împart pături pentru a-şi ajuta angajaţii să facă faţă temperaturilor mai scăzute din …