Saturday , December 3 2022

Beyonce, mesaj dupa uciderea lui George Floyd: “Suntem raniti si dezgustati”. Vedeta are 147 de milioane de fani pe Instagram

Cântăreața americană Beyonce le cere celor 147 de milioane de fani de pe Instagram să acționeze, după moartea lui George Floyd, relateaza CNN.

Cunoscuta artistă este una dintre celebritățile care au folosit rețelele de socializare pentru a cere schimbare, după ce Floyd a fost ucis de un polițist alb, în Minneapolis, săptămâna trecută.

„Suntem răniți și dezgustați”, a spus ea în videoclipul de pe Instagram. „Nu vorbesc despre cei de culoare. Dacă ești alb, negru, bronzat sau orice nuanță între aceste culori, sunt sigur că te simți neajutorat din cauza rasismului care are loc în America, în acest moment”.

„Gata cu uciderile ființelor umane fără motiv. Gata cu considerarea că oamenii de culoare sunt mai puțin oameni. Nu putem să mai privim în altă parte. George este familia noastră, umanitatea noastră. El este familia noastră pentru că este și el american”, a continuat vedeta.

„Au fost prea multe dăți în care am văzut ucideri violente și nicio consecință”, a mai spus Beyonce. „Da, cineva a fost acuzat, dar justiția este departe de realitate”.

George Floyd a fost arestat de poliția din Minneapolis, luni, și a murit în timp ce era ținut la pământ de oamenii legii. Videoclipul arestării l-a surprins pe unul dintre ofițeri, Derek Chauvin, cum a stat cu genunchiul pe gâtul lui Floyd timp de 8 minute și 46 de secunde. Chauvin a fost arestat pentru ucidere și a fost dat afară din departament, alături de alți trei polițiști.

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …