Wednesday , November 30 2022

Beyonce, însărcinată?

Celebra cântăreaţă Beyoncé a primit o veste care-i va schimba viaţa – e însărcinată.

Potrivit revistei americane US Weekly, supervedeta de 29 de ani, căsătorită cu rapperul şi producătorul Jay Z, s-ar fi declarat “şocată şi fericită” în momentul în care a aflat de sarcină, deşi vestea îi dă toate planurile peste cap.
Beyoncé mărturisise recent unor prieteni că vrea să aibă o viaţă de familie, dar că mai înainte doreşte să încheie actualul turneu mondial şi să mai scoată un album.
Aceeaşi sursă afirmă că sarcina cîntăreţei ar fi în primul trimestru, adică în mai puţin de 14 săptămîni. Nici Beyoncé, nici Jay Z nu au dorit să comenteze vestea, însă familiile şi prietenii celebri din showbusiness au început deja să bombardeze cuplul cu felicitări.
Beyonce este printre cele mai bogate, cunoscute şi influente artiste americane, cu peste 100 de milioane de albume vîndute. Potrivit revistei Forbes, Beyonce Knowles şi Jay-Z formează al doilea cel mai puternic cuplu din showbusiness, cu o avere comună ce depăşeşte un miliard de dolari.
În urmă cu o săptămână, o altă cântăreaţă a devenit mămică. Este vorba despre Alicia Keys. Ea a născut un băieţel care a primit numele Egypt Dean.
Beyonce n-a confirmat public această veste.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …