Saturday , November 26 2022

Ben Affleck se implică în cauza Ucrainei. Discuții cu șeful administrației Zelenski

De la începutul războiului din Ucraina, mai multe staruri s-au implicat pentru a ajuta armata, autoritățile de la Kiev și poporul ucrainean și pentru a menține trează conștiința oamenilor din întreaga lume în fața invaziei rusești.

Actorul și regizorul Ben Affleck, soțul nu mai puțin celebrei Jennifer Lopez, a purtat marți discuții cu șeful biroului președintelui Ucrainei, Andriy Yermak.

Potrivit reprezentanților Biroului prezidențial, Yermark a subliniat că este important să se mențină un nivel ridicat de atenție la ceea ce se întâmplă în Ucraina și că celebritățile pot contribui la realizarea acestui lucru.

„Andriy Yermak a discutat cu Ben Affleck despre modalitățile de a oferi un sprijin și mai mare Ucrainei și cetățenilor săi în timpul acestor încercări”, au explicat oficialii ucraineni.

Discuțiile au fost purtate în format de video-conferință, iar Administrația Prezidențială de la Kiev a precizat că actorul a fost invitat să viziteze Ucraina atunci „când va dori”.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …