Monday , January 24 2022

Ben Affleck regretă divorţul de Jennifer Garner. Declaratii despre abuzul de alcool, la 4 ani şi jumătate de la despărţire

Actorul admite că despărţirea de soţia sa a lăsat urme adânci în sufletul lui.

În cel mai sincer interviu acordat în ultimii ani, Ben Affleck (47) face mărturisiri în premieră pentru New York Times: “Cel mai mare regret al vieţii mele este acest divorţ“, spune actorul despre despărţirea sa de actriţa Jennifer Garner, cea care i-a oferit mai mult de 10 ani din viaţă, dintre care 9 cu verigheta pe inelar, şi 3 copii: Violet (14), Seraphina (11) şi Samuel (7).

Mariajul lor scârţâia de mai mulţi ani, pe fondul problemelor sale cu băutura. ”Am băut normal mult timp. Apoi am început să beau din ce în ce mai mult, când mariajul meu a început să scârţâie. Se întâmpla prin 2015, 2016. Iar faptul că beam mi-a adus şi mai multe probleme în căsnicie”, a explicat actorul, care încearcă să nu se mai afunde în eşecurile trecutului.

Internat de mai multe ori în clinici de dezalcoolizare, Ben Affleck a încercat să-şi învingă viciul, dar a suferit un nou episod de slăbiciune în octombrie 2019, cand a fost filmat impleticindu-se, in timp ce incerca sa ajunga la masina.

Vezi si

VIDEO. S-a filmat înțepând prezervative într-un magazin și a postat pe TikTok

O tânără s-a filmat în timp ce înțepa prezervative într-un supermarket din România, apoi le-a …