Friday , December 2 2022

Beckham a anunţat numele fiicei sale pe Facebook. Micuta seamana cu Victoria

Presa britanică scrie că David Beckham a plâns de fericire. Toată lumea este încântată şi uimită, fetiţa seamănă foarte mult cu Victoria când era bebeluş.
“Sunt mândru şi fericit să vă anunţ că naşterea fiicei noastre, Harper Seven Beckham. A cântărit 3.45 kilograme şi s-a născut la ora 7.55 a.m. în L. A. Victoria este foarte bine, iar fraţii ei sunt foarte fericţi că au o surioară”, a scris David Beckham pe pagina de Facebook.
S-ar putea ca Seven (Şapte) şapte să fie o referinţa la numărul de pe tricou al fotbalistului atunci când juca la Manchester United, scrie Daily Mail.
Un prieten apropiat al familiei a declarat pentru Daily Mail că Harper este un vechi nume englezesc care i-a  plăcut mereu Victoriei, iar şapte este un număr norocos, fetiţa s-a născut la ora şapte, în luna a şaptea.
Presa britanică scrie că David Beckham a plâns de fericire. Toată lumea este încântată şi uimită, fetiţa seamănă foarte mult cu Victoria când era bebeluş.
Aparent, în fiecare zi a săptămânii care a trecut, se zvonea că mult aşteptata fiică a familiei Beckham s-a născut. Fotbalistul a povesti că s-a trezit într-o dimineaţa cu mesageria plină de mesaje de felicitare. “Am ratat ceva?”, a întrebat-o el pe Victoria.
Felicitările însă au venit oficial după naşterea lui Harper. Fostele colege din Spice Girls şi familia au trimis mesaje pe Twitter. Şi ducele şi ducesa de Cambridge, William şi Kate, apropiaţi ai cuplului, au trimis un mesaj de felictare, dar, din păcate, deşi se aflau în SUA, nu au mai avut timp să treacă să le vadă pe fetele din familia Beckham.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …