Saturday , September 18 2021

Băut şi recalcitrant, Ilie Năstase a rămas fără permis

Ilie Năstase a fost prins noaptea trecută băut la volan. Un echipaj de poliţie l-a oprit în faţa ambasadei Chinei. Fostul tenisman avea o alcoolemie de 0,40 la mie şi a rămas fără permis de conducere timp de trei luni. Peste 120 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional în cadrul aceleiaşi acţiuni. 18 s-au ales cu permisele reţinute, iar şase cu dosare penale. Unul dintre şoferii opriţi în trafic consumase droguri.
“În cursul unei acţiuni organizate de Poliţia Capitalei, aseară a fost depistat în trafic, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o concentraţie alcoolică de 0,40, aşa cum a relevat-o etilotestul, fapt pentru care a fost sancţionat cu suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, iar datorită faptului că în momentul în care a fost oprit în trafic a avut o atitudine, hai să spunem, nu foarte amabilă, s-a luat şi măsura sancţionării contravenţionale conf legii 61, privind tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt la Poliţia Capitalei.
Acţiunea, organizată de Poliţia Rutieră şi Agenţia Naţională Antidoping, se desfăşoară timp de o săptămână în 25 de state europene. Autorităţile urmăresc astfel reducerea accidentelor rutiere, prin depistarea şoferilor care conduc sub influenţa alcoolului sau a substanţelor stupefiante.
“Au fost reţinute cinci permise de conducere pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, iar în urma testării cu aparatul pentru depistarea drogurilor, a fost relevat un caz care a fost transportat la INML pentru a se stabili cu exactitate ce tip de drog a consumat”, a declarat subinspectorul Andrei Codău, de la Brigada Rutieră Bucureşti.

Vezi si

John Malkovich va interpreta rolul dirijorului român Sergiu Celibidache

Celebrul actor american John Malkovich va interpreta rolul legendarului dirijor român Sergiu Celibidache într-un nou …

One comment

  1. aveam o impresie buna despre nastase asta, ma intreb de ce nu ia exemplu de la Tiriac – sa faca si el ceva bun cu viata lui