Monday , April 22 2024

Bateristul trupei Scorpions, James Kottak, a fost arestat în Dubai

james kottak

James Kottak a fost condamnat la o lună de închisoare pentru comportament ofensator. Muzicianul a fost acuzat că ar fi insultat Islamul, că ar fi înjurat şi că s-a aflat sub influenţa alcoolului.
Incidentul a avut loc pe 3 aprilie, în aeroportul din Dubai, când trupa germană se afla în tranzit spre Bahrain, pentru un concert, informează siteul independent.co.uk.
Bateristul James Kottak, care este cetăţean american, ar fi fost agresiv pe unul din culoarele de tranzit ale aeroportului. Tribunalul l-a acuzat pe muzician că ar fi arătat degetul mijlociu, ar fi înjurat şi a fi spus că musulmanii nu sunt educaţi.
Poliţia a raportat că bateristul şi-a arătat fundul şi le-a cerut pasagerilor să îl atingă cu mâna. James Kottak neagă că incidentul a avut loc şi spune că doar şi-a arătat tatuajul şi că totul a fost un gest spontan.
El a pledat nevinovat la acuzaţia de insultă şi a declarat că martorii i-ar fi apreciat gesturile greşit.
Bateristul, în vârstă de 51 de ani, admite totuşi că ar fi consumat alcool fără să aibă permis. El a fost condamnat la o lună de închisoare şi a primit o amendă de 320 de lire sterline.

Vezi si

VIDEO. Trupa Spice Girls s-a reunit la petrecerea dată de Victoria Beckham la Londra, cu ocazia împlinirii a 50 de ani

Membrele trupei Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham, …