Saturday , December 9 2023

Basistul Animal X s-a prabusit pe scena la Campulung Moldovenesc

Un concert al trupei Animal X la Casa de Cultura din Campulung Moldovenesc a semanat panica printre spectatori. In timp ce “Hiena” si ai lui cantau de zor, Lazar Cercel, de 29 de ani, alias Tzapu, a cazut secerat pe scena, relateaza Cancan.
Trupa Animal X a fost invitata vineri la Balul Bobocilor de la Colegiul National “Dragos Voda”, desfasurat la Casa de Cultura din municipiul Campulung Moldovenesc.
Dupa aproximativ 20 de minute de la inceperea concertului, timp in care trupa electrizase publicul, iar “Hiena” era intr-o forma de zile mari, “Tzapu” s-a prabusit pe scena, zvarcolindu-se de durere, sub privirile ingrozite ale candidatilor la titlul de Miss si Mister, care dansau in spatele formatiei.
Solistul, Serban Miron Copot, s-a oprit din cantat, iar cortina a fost trasa imediat. Dupa cateva minute, “Hiena” le-a explicat spectatorilor ca “Tzapu” a suferit o deplasare de rotula. Concertul a fost reluat, dar Lazar Cercel a mai putut canta doar doua melodii, apoi a fost luat cu ambulanta si dus la spitalul din localitate, unde i s-au acordat ingrijiri.

Vezi si

Actorul Ryan O’Neal, celebru pentru rolul din Love Story, a încetat din viaţă

Actorul american Ryan O’Neal, cunoscut pentru rolurile din filmele lui Stanley Kubrick, “Love Story” şi …