Wednesday , September 22 2021

Bărbat împușcat în timp ce îi plimba câinii lui Lady Gaga. Doi câini au fost răpiți. Artista oferă recompensă jumătate de milion de dolari

Doi dintre câinii cântăreței Lady Gaga au fost furați miercuri seară, iar bărbatul care îi plimba a fost împușcat, informează BBC. Atacul a avut loc în Los Angeles.

Un suspect a tras cu pistolul semi-automat asupra bărbatului care plimba câinii, apoi a fugit cu doi dintre cei trei câini din rasa buldog francez, Koji și Gustav.

Al treilea cățel, Miss Asia, a reușit să scape teafăr, fugind de atacator. El a fost găsit mai târziu de unul dintre bodyguarzii cântăreței.

Angajatul artistei a fost transportat la spital, medicii așteptându-se să își revină complet.

Lady Gaga a oferit o recompensă de 500.000 de dolari celui care îi returnează câinii

Cântăreața, pe numele său real Stefani Germanotta, se află la Roma, pentru filmarea unei pelicule de Ridley Scott.

Purtătorul ei de cuvânt a declarat că orice persoană care are informații despre locul în care se află câinii poate trimite un e-mail, “fără întrebări suplimentare”.

Poliția din Los Angeles a confirmat că este căutat “un posibil suspect” care a fugit de la fața locului într-o mașină albă.

Nu se știe cu exactitate dacă atacul a fost direcționat în mod clar către câinii lui Lady Gaga. Buldogul francez este o rasă foarte căutată în SUA, iar puii se vând cu un preț mediu de 2.000 de dolari. Puii care au un istoric excepțional pot ajunga la 10.000 de dolari bucata.

Vezi si

Ed Sheeran, adevărul inconfortabil despre galele americane de premiere a artiștilor: „Pline de ură”

La câteva zile de la gala MTV VMA 2021, Ed Sheeran a vorbit despre aceste …