Monday , January 17 2022

Barack Obama, consiliat de actriţa Eva Longoria

eva_longoria

Actriţa şi activista Eva Longoria, scriitoarea Toni Morrison şi jurnalistul Malcolm Gladwell au fost incluşi, potrivit presei americane, într-o echipă de specialişti care îl vor consilia pe preşedintele Barack Obama în privinţa unei cariere postprezidenţiale, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.
Barack Obama, care a câştigat de două ori alegerile prezidenţiale candidând din partea Partidului Democrat, va părăsi Casa Albă în ianuarie 2017, după jurământul pe care îl va depune noul preşedinte american – al 45-lea din istoria Statelor Unite -, în urma alegerilor din 2016. The New York Times afirmă că Barack Obama a început deja să îşi analizeze opţiunile în privinţa unei noi cariere după plecarea sa de la Casa Albă şi, alături de soţia sa, Michelle, participă la întruniri şi discuţii, organizate în timpul nopţii la Casa Albă, cu diverse personalităţi, în rândul cărora se mai află şi managerul financiar Marc Lasry şi investitorul Reid Hoffman.
Printre subiectele abordate la acele întruniri se află şi dorinţa familiei Obama de a strânge fonduri pentru a realiza digitalizarea totală a Bibliotecii prezidenţiale şi înfiinţarea unei fundaţii de caritate care să se adreseze unor probleme globale.
Potrivit aceleiaşi publicaţii, celebrul regizor Steven Spielberg s-a oferit să contribuie în mod activ la proiectul de digitalizare a Bibliotecii prezidenţiale americane şi va produce un documentar narativ despre viaţa lui Barack Obama. Steven Spielberg şi Barack Obama s-au întâlnit recent şi au discutat despre aceste chestiuni în Beverly Hills, în luna iunie. Eva Longoria a avut o colaborare strânsă cu administraţia Obama încă de la primul mandat prezidenţial al acestuia, care a început în 2008. Actriţa a fost desemnată copreşedinte al echipei de campanie a preşedintelui Obama pentru alegerile din 2012 şi a sprijinit cu tărie planurile de reformare a politicii americane din domeniul imigraţiei propuse de administraţia actualului preşedinte american.
 

Vezi si

Prinţul Harry vrea din nou protecţie din partea poliţiei atunci când intră în Marea Britanie

Prinţul Harry a lansat o acţiune în justiţie pentru a putea beneficia de protecţie din …