Monday , December 5 2022

Banica Jr., atac la Bendeac? Cei doi nu se prea inghit!

banica-bendeac

Chiar dacă au jucat de-a lungul timpului în piese de teatru împreună, relaţia dintre Mihai Bendeac şi Ştefan Bănică jr. nu este extraordinară. Recent, cântăreţul a lansat un atac voalat la adresa actorului care a adus din nou teatru pe TV.
Într-un interviu acordat ziarului Metropolis, Ştefan Bănică jr. a vorbit despre proiectul teatru TV, al lui Mihai Bendeac de la Antena 1. “Initiaţiva reluarii formatului de teatru TV e bună, dar depinde de conţinut, de ce oferi telespectatorilor. Asta e discutabil!”, a spus cântăreţul.
Relaţia dintre Mihai Bendeac şi Ştefan Bănică jr. nu este foarte bună. Între cei doi a existat un conflict în 2009 când Bănică a spus despre fostul său coleg de scenă, fără să-i pronunţe însă numele, că “se crede actor pentru că imită vedete”.
Bendac a replicat cu aciditate: “La cine se referea? La Divertis? La Mondenii? La Bendeac? Nu cred că se referea la Bendeac. Pentru ca Bendeac a avut succese in teatru si a facut roluri apreciate. Cat despre domnul Banica, well, ne mai gândim… Iar domnul Bănică nu prea rezistă pe scena cu domnul Bendeac. Fiindcă domnul Bendeac îl lasă în umbră rău de tot. Şi, apropo, nu cred că domnul Bănica e cel mai în masura să vorbească despre cei care imită. (…) Oricât de mic s-ar dovedi domnul Ştefan în ceea ce priveste caracterul, eu n-aş putea să neg că, uneori, la drum lung, pun CD-ul şi cânt Bubulina, Rodica sau mai ştiu eu ce”.
Libertatea.ro

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …