Tuesday , April 23 2024

Baietii de la Fly Project i-au cantat lui Roberto Carlos de ziua lui, la Moscova

Baietii de la Fly Project impreuna cu Roberto Carlos (foto: Cancan)
Tudor si Dan, cei doi componenti ai trupei romanesti Fly Project, au avut surpriza sa fie solicitati chiar de Roberto Carlos sa cante la aniversarea lui de 38 de ani. Petrecerea cu circuit inchis s-a tinut in cel mai luxos hotel din Moscova. Alaturi de ei, pe scena a urcat si celebrul artist american Florida.
Pentru ca este un fan infocat al melodiei “Mandala”, care de luni bune face ravagii in topurile muzicale din Rusia, tara in care Roberto Carlos joaca in prima liga, celebrul fotbalist a vrut cu orice pret sa-i fie cantata de ziua lui. In urma cu cateva zile, Carlos a implinit 38 de ani si a dat o megapetrecere, in cel mai vechi si cel mai luxos hotel din Moscova, la care au participat toti colegii lui din echipa Anzhi Makhachkala si un numar impresionant de miliardari celebri pe plan local. Se pare ca invitat de onoare a fost insusi Vladimir Putin. S-au servit icre negre si cele mai scumpe sampanii.
Hitul serii a fost “Mandala”, urmat indeaproape de noul lor single “Goodbye”, pentru care au fost nevoiti sa faca mai multe bisuri, la cererea fotbalistilor. Cel mai flatant moment pentru Tudor si Dan a fost acela in care, dupa ce au obtinut autograful lui Carlos, fotbalistul l-a cerut si el pe-al lor. (sursa: Cancan)

Vezi si

FOTO. Celine Dion, despre boala ei teribilă: “Nu am învins-o. Este încă în mine și va fi mereu”

Celine Dion a pozat pentru coperta celei mai noi ediții a revistei Vogue Franța. Artista …