Sunday , October 2 2022

Bahmuteanu, week-end la munte cu iubitul si copiii

Desi Prigoana i-a marturisit iubirea in direct la TV se pare ca Adriana a ales sa mearga mai departe in viata cu Mihai, iubitul ei cu care are deja o relatie de mai bine de o luna.
Pentru ca totul sa fie perfect cei doi au petrecut un weekend la munte impreuna cu copiii si mama Adrianei. Toti s-au comportat exact ca o familie adevarata si au ales sa se relaxeze cateva zile departe de ochii curiosilor, intr-o vila la munte, intr-un sat izolat de pe Valea Prahovei. Cei doi impreuna cu familia au mers la o casa de-a unei rude a lui Mihai unde au vrut sa se odihneasca. Adriana si Mihai au vrut sa fie departe de ochii curiosilor, sa se plimbe si sa se poata tine de mana linistiti fara ca nimeni sa nu-i ia la intrebari.
Mihai s-a intors in casa in care locuieste Adriana cu copiii ei si mama. El a fost filmat de paparazzii WOWbiz.ro in momentul in care iesea luni dimineata din casa din care a plecat o perioada, atunci cand Silviu Prigoana si-a declarat iubirea public pentru fosta sotie. Mihai nu a vrut sa dea nicio declaratie despre relatia pe care o are cu Adriana.

Vezi si

VIDEO FABULOS. Super-modelul Bella Hadid, îmbrăcată într-o rochie din lichid, chiar pe scenă, la Paris

Casa de modă Coperni a ridicat ștacheta în domeniul tehnologiei fashion la sfârșitul show-ului în …