Wednesday , June 7 2023

Avocatul Monicăi: ”Se află în Nevada pentru a obține un contract de prestări servicii”

Avocatul Monicăi susține că clienta sa se află în Nevada, unde incearca sa obtina un contract din care va câștiga banii necesari creșterii Irinei.
“Monica se află în acest moment în Nevada. Se află în finala unui concurs unde poate obține un contract de prestări servicii. Acest contract îi va asigura traiul atât ei cât și fetiței, iar ea nu va fi nevoită se stea în SUA”, a declarat avocatul vedetei, în cadrul emisiunii ”Acces Direct”, precizând că în România clientei sale îi sunt închise ușile de către fostul ei soț: “A amenințat-o că o denigrează ca mamă și că îi va lua dreptul la muncă. A dat telefoane la cei cu care ea avea contracte și aceștia nu au mai colaborat cu ea”.
În prezent, potrivit avocatului, Monica este salariata unei prietene și câștigă lunar 3.000 de lei, bani din care plătește chiria apartamentului dar și celelalte cheltuieli.
Declarația avocatului a fost confirmată și de Ramona Gabor, care susține că sora ei a pierdut toate contractele pe care le avea în țară, după ce Irinel Columbeanu a intervenit telefonic la cei cu care ea colabora. (sursa: Libertatea)

Vezi si

Dorin Cioabă, autointitulat rege al romilor, invitat la Viscri la recepția oferită de Regele Charles. „Soția mea vrea să devină vecină cu Regele”

Autointitulatul rege al romilor, Dorin Cioabă, invitat, marţi, la recepţia oferită la Viscri de Regele …