Saturday , July 13 2024

Avocații Casei Regale investighează comportamentul lui Meghan față de unii angajați, care au acuzat-o că i-a umilit și intimidat

Palatul Buckingham a angajat un cabinet de avocatură să ancheteze acuzaţiile potrivit cărora ducesa de Sussex ar fi intimidat membri ai personalului regal.

Palatul a anunţat că acest cabinet urmează să ancheteze dezvăluirile apărute în presa britanică la începutul lui martie și potrivit cărora asistenţii regali au depus o plângere împotriva lui Meghan Markle în 2018, conform CNN.

Doi funcţionari de rang înalt au dezvăluit că au fost intimidaţi de soţia prinţului Harry, iar un membru al personalului a acuzat-o de ”umilire”.

”Angajamentul nostru de a examina circumstanţele acuzaţiilor unor foşti membri ai personalului ducelui şi ducesei de Sussex se concretizează, însă nu vom face comentarii publice cu privire la acest subiect”, a declarat pentru CNN un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

Cuplul nu a comentat cu privire la această anchetă, însă un purtător de cuvânt al celor doi a respins aceste acuzaţii de intimidare, pe care le-a catalogat drept ”defăimătoare”.

Aceste investigaţii intervin în contextul în care familia regală britanică se confruntă cu o criză majoră, în urma unor declaraţii zgomotoase ale prinţului Harry şi Meghan Markle într-un interviu acordat la 7 martie lui Oprah Winfrey.

În acest interviu, cei doi s-au declară victime ale unor denigrări orchestrate de membri ai familiei Windsor.

Unii membri ai familiei regale britanice şi-ar fi exprimat îngrijorarea faţă de faptul că copilul cuplului ar avea ”pielea închisă la culoare”.

Vezi si

Sharon Stone povestește cum a pierdut milioane de dolari

Sharon Stone a povestit cum „au profitat” de ea oamenii, din punct de vedere financiar, …