Tuesday , December 6 2022

ASTAZI SE DESCHIDE PRIMUL MAGAZIN DIN BUCOVINA AL RENUMITULUI BRAND EUROPEAN DE ÎNCĂLŢĂMINTE CCC, LA IULIUS MALL

Magazin CCC_IM SV_2014

Vineri, 30 mai 2014, compania Peeraj Brand International inaugurează la Iulius Mall Suceava primul magazin CCC din regiunea BucovineiBrandul CCC este lider de piaţă în retailul de încălţăminte din Polonia, oferind o gamă extinsă şi variată de încălţăminte şiaccesorii, pentru bărbaţi, femei şi copii. Cu prilejul inaugurării, magazinul CCC îi răsfaţă pe cumpărători cu un discount de 20%, de vineri până duminică.

 Clienţii  Iulius Mall Suceava se vor bucura de pantofi şi colecţii de genţi în tendinţe, din piele naturală sau materiale textile de calitate superioarăMagazinul CCC ocupă peste 460 mp, la parterul Iulius Mall Suceava, propunând un concept modern pentru cei care apreciazăîncălţămintea la modă, fără a renunţa la confort. Bucovinenii vor găsiarticole pentru toate gusturile şi la preţuri avantajoase. Modelele CCCsunt realizate după tipare de actualitate, incluzând atât pantofi clasici, casual şi eleganţi, pentru orice vârstă, cât şi încălţăminte sport şi pentru copii. De altfel, designerii CCC acordă o importanţă deosebită tendinţelor, pe care le îmbină perfect cu preferinţele clienţilor. Într-un singur sezon,CCC oferă aproximativ 3.000 de modele de pantofi şi genţi.
Acesta este cel de-al patrulea magazin CCC din reţeaua naţională agrupului Iulius, fiind deja prezent în Palas Mall Iaşi, Iulius Mall Iaşi şiIulius Mall Timişoara.
 Brandul face parte din CCC Groupcel mai mare producător de încălţăminte din Polonia, care se bucură de succes pe piaţa europeană, cu peste 700 de magazine deschise în ţări precum Cehia, Austria, Slovacia, Ungaria, Germania, Croaţia, SloveniaRusia şi România.

Vezi si

A murit Kirstie Alley, actrița cu trei premii Emmy din comedia „Uite cine vorbește” și din sitcomul „Cheers”

Actrița Kirstie Alley, câștigătoare a trei premii Emmy și care a jucat în filme cunoscute, …