Tuesday , December 5 2023

Ashton Kutcher, diagnosticat cu o boală gravă. Actorul și-a pierdut un timp vederea, auzul și echilibrul

Ashton Kutcher a dezvăluit că a fost diagnosticat cu o boală autoimună, care aproape l-a lăsat fără vedere și auz și îl făcea să își piardă echilibrul. Ashton Kutcher se simte astăzi „norocos că este în viață”, după ce a detaliat simptomele oribile cu care s-a luptat acum doi ani.

„În urmă cu doi ani, am avut această formă ciudată, super rară de vasculită, care mi-a distrus vederea, auzul și echilibrul”, a declarat actorul în vârstă de 44 de ani, într-un episod din seria “Running Wild with Bear Grylls: The Challenge”, citat de okmagazine.

Potrivit lui Kutcher, experiența sa îngrozitoare cu vasculita, i-a oferit o nouă perspectivă asupra sănătății și simțurilor sale, explicând că nu și-a dat seama cu adevărat cât de esențiale sunt până când nu le-a pierdut.

„Nu apreciezi cu adevărat până când nu dispar, până când nu spui: ‘Nu știu dacă voi putea să mai văd vreodată, nu știu dacă voi mai putea auzi vreodată. Nu știu dacă voi mai putea merge vreodată’”, a adăugat el, conform Daily Mail.

În ciuda momentului dificil, actorul a reușit să nu își piardă optimismul și într-un an a reușit să câștige bătălia cu boala. Vasculita este o tulburare autoimună rară, care poate provoca inflamarea vaselor de sânge, ducând la limitarea fluxului sanguin. Există multe tipuri de vasculită, dar cele mai multe afectează cel puțin un organ.

Ashton Kuther a fost ani de zile partenerul de viață a al actriței Demi Moore, iar acum este căsătorit cu actrița Mila Kunis.

 

Vezi si

VIDEO. Julia Roberts, huiduită la televiziune în Marea Britanie, când s-a declarat fan Manchester United

Julia Roberts (56 de ani) a fost invitată la un talk-show din Marea Britanie și …