Friday , December 9 2022

Asculta aici noua piesa a Andrei, "Atata timp cat ma iubesti" (VIDEO)

andra

După succesul înregistrat cu melodia “Inevitabil va fi bine”, Andra revine cu un nou single, o colaborare inedită cu Marius Moga. Piesa se numeşte “Atâta timp cât mă iubeşti” şi promite să devină rapid hit.
Melodia este una de dragoste, iar mesajul este simplu şi optimist: atât timp cât există iubire, totul este posibil.
“Sper să vă placă noua mea piesă. Vă mulţumesc că ascultaţi muzica mea, vă pup şi vă iubesc!”, le transmite Andra fanilor ei.
Muzica este semnată de Fely Donose, fostă participantă la show-ul “Vocea României”, împreună cu Marius Moga, iar textul a fost scris de Fely Donose, Marius Moga, Marius Marian Ivancea şi Gabriel Mihai Istrati.
Piesa a fost compusă în tabăra de muzică TDM Păltiniş 2013, care s-a desfăşurat în vara acestui an, având scopul compunerii de piese care să devină hituri de radio.
“A fost o atmosferă atât de faină la Păltiniş, că n-aş mai fi plecat! Toată lumea avea chef de muncă, de compus, toţi au fost inspiraţi şi entuziaşti. M-am simţit şi ca în tabără cu prietenii, dar şi în studio, concentrată pe ce trebuie să cânt. Am mers în tabără hotărâtă să îmi aleg hitul şi, da, mi l-am ales”, spunea Andra în luna iulie, la întoarcerea din Tabăra de Muzică.

Vezi si

Nick Carter, de la Backstreet Boys, este acuzat de viol

Nick Carter, unul dintre membrii trupei americane Backstreet Boys, a fost acuzat joi de viol …