Thursday , December 8 2022

Asa arata Mihaela Radulescu in 1990. Avea 20 de ani si participa la o conferrinta a FSN

mihaela-radulescu 1990

In 1990, pe vremea cand era secretara lui Dan Iosif, unul dintre revolutionarii de frunte ai noii democratii, Mihaela Radulescu (43 ani astazi) participa la conferintele de presa ale FSN, unde se intretinea cordial cu Petre Roman.
Pe 8 aprilie 1990, adica acum 23 de ani si aproape trei luni, Mihaela Radulescu aparea dupa ce participase la o conferinta de presa a Frontului Salvarii Nationale, noua organizatie care venise la putere dupa caderea lui Ceausescu. Conferinta, la care participasera foarte multi ziaristi straini, dar si Ion Iliescu si Petre Roman, sefii noii structuri, s-a dovedit un fiasco total, probabil si din lipsa oricarui traducator, Roman fiind cel care ii traducea intrebarile presei straine lui Ion Iliescu!
Pe langa alte nume mari ale Revolutiei din 1989, o aparitie incredibila s-a dovedit a fi Mihaela Radulescu, pe atunci in varsta de doar 20 de ani, care era secretara lui Dan Iosif, unul dintre pilonii noii puteri.
mihaela radulescu 1990-1Coafata ca pentru vremurile respective, echipata cu margele si cercei mari, diva de astazi arata groaznic, asa cum chiar ea recunoastea acum ceva vreme: “Am evoluat, am invatat sa ma imbrac. Ma uit ingrozita la pozele cand eram roscata sau blonda. Pe vremea aceea mi se parea culoarea castigatoare, acum imi dau seama ca imi statea prost”.
Stinghera in preajma lui Petre Roman, la finalul conferintei, cu care s-a intretinut cateva momente, zambind impreuna, Mihaela Radulescu s-a retras apoi in sala, asteptand ca ziaristii sa paraseasca incinta si sa mai noteze cateva dintre parerile pertinente ale sefului ei, Dan Iosif, plecat dintre noi in 2007, la doar 57 de ani, dupa o lunga suferinta.
wowbiz.ro

Vezi si

Utilizatorii de WhatsApp vor putea folosi și avataruri 3D personalizate

​WhatsApp a anunțat lansarea de avataruri 3D care pot fi utilizate drept poză de profil …