Tuesday , September 26 2023

Așa arată azi actorul John Goodman, după ce a slăbit 90 kg

John Goodman, cunoscut mai ales pentru rolul lui Dan Conner din serialul “Roseanne”, în care a jucat nouă ani, a apărut recent pe covorul roșu și a uimit cu noul look. Actorul de 69 de ani a slăbit peste 90 de kilograme și pare alt om.

John Goodman și-a lăsat fanii cu gura căscată când a apărut la evenimentul de lansare a animației “The Freak Brothers” mai slab decât a fost vreodată. Îmbrăcat în blugi, cămașă deschisă la culoare, pulover portocaliu și un sacou, actorul a fost de nerecunoscut.

Toată viața, John Goodman s-a luptat cu greutatea lui. Când reușea să slăbească, nu dura mult și punea la loc kilogramele. În 2007 și-a început transformarea, dar efectul yo-yo i-a pus de multe ori piedici. Decizia finală a luat-o când ajunsese să cântărească în jur de 180 de kilograme.

“Demult, îmi luam trei luni libere, slăbeam vreo 30 de kilograme și apoi mă răsplăteam cu șase beri sau ceva de genul acesta și mă întorceam la vechile obiceiuri. De data aceasta, am vrut să iau totul încet; mișcarea, exercițiile fizice”, mărturisea Goodman în 2017, potrivit pagesix.com.

Pentru a demonstra cât de în serios ia transformarea și atingerea unui stil de viață sănătos, actorul a renunțat complet la alcool și și-a angajat un antrenor personal, care să-l ajute să trăiască diferit.
Dieta mediteraneană a devenit preferata lui, cu mese care conțin pește, ulei de măsline, fructe, legume și nuci. În plus, a început să-și controleze porțiile de mâncare și face în fiecare zi între 10.000 și 12.000 de pași.

 

Vezi si

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones sunt născuți în aceeași zi, la 25 de ani diferență

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones sunt unul dintre cele mai sudate cupluri de la Hollywood. …