Artistii emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, se tem ca au fost tepuiti de producatori. Si-au primit doar jumatate din onorariu

reportersite
01 iunie 2012, 10:20

Dupa ce presa a dezvaluit ca „Tandem Film”, casa de productie care a realizat telenovela „Narcisa salbatica”, are datorii enorme fata de actorii implicati in acest proiect, printre acestia numarandu-se Serban Ionescu si Draga Olteanu Matei, iata ca istoria pare sa se repete. De aceasta data este vorba despre vedetele care au participat in prima editie a show-ului „Te cunosc de undeva”, ale caror onorarii intarzie.

Nici nu a cazut bine cortina peste prima editie a show-ului „Te cunosc de undeva”, ca au si inceput sa se auda voci de nemultumire care acuza ca nu au fost platite pentru munca depusa. Din informatiile noastre, este vorba despre artistii si juratii care au lucrat la acest show: CRBL, Delia, Lora, Iulian Vasile, Julia Jianu, Maria Buza, Jorge, Dan Helciug, Andreea Balan, Andrei Aradits, Ozana Barabancea si Aurelian Temisan, dar si de personalul auxiliar, care nu apare „pe sticla”. Invinuiti nu sunt cei de la Antena 1, postul care a difuzat formatul de mare succes, ci bosii de la „Tandem Film”, casa de productie cu care vedetele au semnat contract individual si care ar fi trebuit sa ii plateasca.

Conform informatiilor Cancan, pana in prezent, artistii au fost remunerati doar pentru cinci dintre cele zece editii filmate, in contract fiind stipulata o clauza in care este prevazuta o intarziere a platii de maximum 30 de zile de la difuzarea fiecarei editii.