Wednesday , February 21 2024

Artiştii cunoscuţi cer 2.500 de euro ca să cânte la Balul Bobocilor

Spune-mi cine vrei să-ţi cânte ca să-ţi spun cât te costă. Vorbim despre balurile de boboci, unde alături de concursurile de Miss şi Mister, nu vor lipsi din lumina reflectoarelor artiştii cunoscuţi.

Ackent, Simplu şi Smiley, cei mai populari şi mai activi artişti în piaţa de concerte autohtonă, sunt şi cei care solicită cei mai mulţi bani pentru un bal al Balul Bobocilor: 2500 de euro.
În topul celor mai scumpi cântăreţi se află şi Provincialii, CRBL, Anna Lesko sau Andreea Banică. Potrivit Impresar Online.ro, onorariul acestor vedete este undeva între 1.500 şi 2.000 de euro.
Disponibili în această perioadă în care s-a dat deja startul Balurilor de boboci sunt şi Delia, DJ Project, Elena Gheorghe, Corina, Nico sau Hi-Q. Toţi cer însă peste o mie de euro pentru un concert.
Lista cu onorariile artiştilor a fost întocmită în colaborare cu cele mai importante agenţii de impresariat din România.

Vezi si

FOTO. Sharon Stone, apariție elegantă la Festivalul de Film de la Berlin

Sharon Stone a atras toate privirile la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, unde …

2 comments

  1. Oare de asta au facut atata tambalau ca nu pot plati taxe la stat , ca sunt muritori de foame? Cum poti murim de foame cu 2500E pe seara?
    Ma gandesc ca atunci cand li se elibereaza atestatul de liberi profesionisti sa li se fixeze din start o taxa corespunzatoare. Chiar si muzicantii de mana a treia care canta pe la nunti obisnuite castiga intr-o seara de te sperii.
    Mai mult artisti de valoare pe care ii vad zilnic la televizor sau in reclame vin la REALTATEA TV. si se plang ca nu mai pot trai de foame(vezi Stela si Arsinel) frizand bunul simt si jignind-ui pe cei care traiesc cu 6 milioane pe luna si care mai au si un copil sau doi

  2. STOP BALURILOR COSTISITOARE!!
    ELEVII SUNT OBLIGATI SA CUMPERE BILETE LA BALUL BOBOCILOR,CARE SUNT FOARTE SCUMPE SI EI NU AU FOST INTREBATI DACA VOR ASTFEL DE BALURI FFFF.SCUMPE PENTRU SITUATIA DE CRIZA PRIN CARE TRECEM.ELEVI CARE ABIA AU BANI SA MEARGA LA SCOALA DE PE O ZI PE ALTA SI LI SE CER CATE 30 LEI PENTRU UN BILET LA BAL.SA SE FACA BALURI CU ARTISTI AUTOHTONI SI NU CU PLAY -BACK-URI CARE COSTA PREA SCUMP SI DOAR PENTRU CA UNII SA AIBA ACTIVITATE -DIRECTORI EDUCativi care invart baniin scolilor.